top of page
"Pečeme pro vás s láskou. Každý den."
Nostress – pekárna, kavárna a bistro je splněným snem alžírského šéfkuchaře Didina. V Praze Didine Benmissi začínal pod vedením michelinského šéfkuchaře JeanPhilippa Roubatcheffa. Právě u něj se naučil vyrábět pokrmy i francouzské pečivo špičkové úrovně. Dalších 18 let strávil jako šéfkuchař v restauraci NOSTRESS CAFÉ RESTAURANT, a tam, když nebyl spokojený s dodavateli chleba, dostal nápad – otevřít si svoji vlastní pekárnu!
První pobočku Nostress – pekárny, kavárny a bistra otevřel Didine v roce 2018 v Praze ve Vězeňské ulici na Starém Městě. Zde je dodnes i pekařská výrobna. Didine používá jen pečlivě vybrané kvalitní suroviny, především lokální, a samozřejmě připravuje vlastní těsto. Velkou chloubou Nostress jsou francouzské bagety, croissanty, křehké slané i sladké pečivo, obložené chleby a zapečené tousty, dorty a skvělá káva. Začátkem roku 2023 otevřel Didine další pobočku Nostress na Karlínském náměstí.
Nostress je místo s duší, kam se lidé ze sousedství rádi vrací
a které s nadšením objevují i zahraniční turisté.
bottom of page